Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nakon 3 kcerke, rodi se 4. Zena se sama poradja u bolnici dok je muz u kafani. Jave mu da mu se rodila ziva i zdrava kcerka, na sta on odg: Recite joj da se pripremi za sljedecu trudnocu da rodi konacko sina!
Balkan😔
Zene treba da porađaju samo doktorice i babice i to one koje su vec i same rađale. Nikako doktori,jer oni nemaju pojma koje bolove zena trpi i nemaju milosti.Vrse pritisak na porodilje,galame ih,nabacuju im osjecaj krivnje,ako nemaju dovoljno snage da see porode. Ako ovo cita keka babica,molim vas budite blage prema zenama i ne zaboravite im dati gazu s vodom da pokvase usta. Ja sam mislila da cu umrijeti od zeđi i tih par kapi me je spasilo.
Najbolja babica je Binasa u Vojnoj. Nezz da li je otisla u penziju,ali zena je MAJKA u tim trenutcima😊
Bas ovoj drzavi fali jedan normalan portal
Nije to ništa! Ima tipova me stignu ništa da komentarišu, samo se obaljeste od pogleda Na prizor poroda!
U sobi za porod treba biti zena koja radza i medicinsko osoblje.
Ja nevidjoh ništa pozitivno u njezinim prilozima, većina nas suosjeca svu tu muku a poslije svega dolazi najveći poklon kojeg čovjek može dobiti.
Debilizam!! Šta će partner tu, da se "dere" umjesto nje!!