Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako ovi voze po Bosni i Hercegovini, trebala bi djeca nositi one nove mostarske fudbalske balone u autu.
u golfu 2 necete nikad vidjeti sjedalicu.
nema se za auto sjedalicu ali se ima za iPhone......
Na našim cestama, kod našeg naroda, je svaki dan akcija "I ja se vozi stojeći ispred šoferšajbe"...kad ih majka posadi ispred sebe naprijed...
Reklamiraju akciju sa slikom na kojoj je dijete nepravilno vezano u sjedalici. Pojas ovoj curici ide preko ruke!!! Boze sacuvaj!
U pravu si. Takodjer, dijete ne smije biti u sjedlici u ovoj jakni. U slucaju udara isklizne ko riba. Jakna se mora skinuti.
Upravo tako
moja djeca sjede u gepeku i paze na pitu kad idem za makarsku.
Sviđa mi se ta ideja jer je dijete tako sigurno i ne postoji ni jedna potencijalna opasnost da bi dijete moglo ispasti iz autosjedalice
ma, ko yebe djecu, pita je bitna. malo se istunbaju u gepeku, al pitu sačuvaju. da pita ispadne iz tepsije, hanumu bi srćka otresla. zato ih ona otresa oklagijom na svakoj rupi, za nedo bog.
Mnogo Srba djecu voze u TRAKTORIMA. 😁
ostale im navike poslije oluje 95.
Bošnjo ko bošnjo, ne treba da vas čudi i ako zateknete dijete da vozi
Pa ko sve danas vozi i ima položenobolje da djeca voze ako ćemo iskreno.