Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dakle visoko obrazovana, VIDITE LI NAŠI POLITIČARI?
Kod nas, od propalice u osnovnoj i srednjoj skoli do "uspjesnog" politicara
Da je nama ovakvu jednu majkaru koja podjednako voli svoju istocnu kao i zapadnu, sjevernu kao i juznu domovinu....u nas se sve vrti oko mahalskih interesa...
Ma po cemu je to ona najmocnija zena.....sta znaci to biti mocan??? ne serite...
meni lično, ona je vrh primjera žene lidera...davno je bilo od kad je otišla sa scene Čelična Lady :( :( u međuvremenu je bilo dosadno :( neka je i dugo ona Svijetu kapu krojila..i to natenane..
Impresivna biografija i očigledno velika posvećenost izabranim ciljevima.. Jedino što u ovoj biografiji po mom mišljenju zaista nedostaje jeste potomstvo.
nije Angie imala vremena za te stvari
stara khurava, sad je ofucana ko macak u februaru
Pogledaj ti samo kakvu karijeru zena imala i onda postala politicarka.... A pogledaj nase politicare sve nepismeni seljak do seljaka, sve mutavo.... i cudimo se sto nam je ovako u BiH.. jbg valjda bude boje...
Potrazite FKK na images.google.com :-)
jest ruzna trandza stare mi fuj najruzniji ljudi i najvece hinje rvati i njemci
Zasto se preziva Merkel ako se razvela od Ulricha i ponovo udala za J.Sauera? 😂
Radi pragmatickih stvari, nepotrebni administrativni troskovi promjene papira :)
Škola je sve. Ako neko sumnja nek jede govna.
Prvo ne postoji pojam "kvantne hemičarke". Hemija je nauka koja se ne bavi problemima kvanta, oni nastaju tek na sub-atomarnom polju. Drugo, ona je najmoćnija žena svijeta, jer je do bola vazalska naspram čifuta i Ameriknaca. Od njene moći i Suverenosti nema ni govora. Samo jedan primjer. Utvrđeno je da je BND (Njemačka tajna služba) pomagala NSA da špijunira njemaćke firme poput BASF, Siemansa i Boscha, znaći da radi protiv interesa Njemačke. U nekim zemljama se to zove veleizdaja, a u nekim "Najmoćnija žena svijeta". U 10 godina vladavine, ona nije sastavila 1/2 rečenica u kojoj iskazuje svoj stav o bilo ćemu. Bez podrške njemačkih i američkih ellita kaje kontrolišući medije u Njemačkoj (merklsche Medienlandschaften kako je nazvao Habermass), ona ne bi nevjerojatno brzo nestala.
Na nekim slikama izgleda ko Vucic.
Tehnokratija na djelu.