Velika Britanija
0
19 ideja za održiv život
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
naravno da je bilo, isto kao i vijest o tome koliko zene provode vremena pred ormarom...stvarno pretjerujete, to je vec treci put u kratkom periodu...pricekajte bar dva-tri mjeseca pa postajte opet...STRASNO!!!!!
Sedam ideja??? U naslovu \'19 ideja\', a u članku \'neke od ideja\'...hahahaha Odron.\'
Ako misliš da jeste, daj link. Ja mislim da nije.
OVO JE BILO PRIJE 2 mjeeeseca! kao vijest naravno
I tako Thom Yorke pravo dobro živi.
Fitter, happier, more productive, comfortable, not drinking too much, regular exercise at the gym (3 days a week), getting on better with your associate employee contemporaries , at ease, eating well (no more microwave dinners and saturated fats), a patient better driver, a safer car (baby smiling in back seat), sleeping well (no bad dreams), no paranoia...