48% Budžeta RS čini otplata dugova i kredita, a ovaj laprda o nadležnostima. Valja 870 miliona KM vratiti ove godine, a iduće godine milijardu KM. Nema tu života više. Bošnjaci i Hrvati imaju sreću što im dijaspora makar koliko toliko anulira dugove, ali njima ne bih volio biti u koži.
@Muha994 Tako je Mile..uvek si pametno zborio.Razlaz je tu odmah iza ugla pitanje je samo dal ce se desiti ranije ili kasnije.Ako ne vrate sve ono sto su oteli Srpskoj vec 2018 raspisuj broj 2 a u suprotnom 2020. Kako god razilazimo se veoma brzo zivela nezavisna Srpska i njen predsednik Mile
@sarajevoyyy Nema srodnijeg naroda Turcima od Srba. Pa vasa Milica, zena kneza Lazara nakon sto je Bajazit istom tom Lazaru odrubio glavu je dala svoju kcer Oliveru tom turskom sultanu. Pa Stefan Lazarevic, Mara Brankovic i mnoge vase bake tijekom 500 godina Osmanlija na podrucju danasnje Srbije. Oni su vam obnovom Pecke patrijahije uspostavili Srpsku pravoslavnu crkvu. Turci su vam dalizastavu sa kojomse danas ponosite. I genetika je dokazala da ste najblizi Turcima.
Prikaži sve komentare (265)