Bošnjacima nude mjesto premijera isti oni četnici koji su 91 pjevali pred pravoslavnim crkvama u CG: Ko je drugi, ja sam prvi da PIJEMO TURSKE krvi ! Dakle, ako ovca voli POD nož, opet će za njim ! Ovo bi se u nauci trebao ekskluzivno zvati bošnjački sindrom ! Toliko su puta u istoriji poklani da na kraju uživaju pod nožem ! Evo sav sam se osuo od užasa. KAda je Vuk Drašković iste 91 distribuirao svoj maga uspješni roman NOŽ, nisam znao da je NOŽ namjenjen Bošnjacima !
I Milo je Bosnjake pod noz 91. Deportacija Bosnjaka u H. Novi, Strbci sve je to za vrijeme starog Mila. Ovo sto pises cisto je napamet jer sigurno da CG poznajes sa geografske karte ... Opoziciju cine i gradjanske partije: - URA - Demokratska Crna Gora - Pokret za Promjene. Bosnjak sam iz CG, poznajem prilike u Bosni, ovo sto ti pises, isto tako Bosnjaci u CG kazu ako ne dobije Bakir i SDA podijelit ce se Bosna izmedju Srbije odnosno Hrvatske.
@bilan KO ne pamti, NOŽ MU DOĐE KAO SUDBINA. A NATO dosad Bošnjacima nije nikad oštrio NOŽ, bar to je lako provjerit. AKo Milo sad uvede CG u NATO OK, i nek mu poslije okrenu leđa ako ih vrijeđa, a prije tog nek dobro razmisle kako bi im bilo pod RUSIMA, i zašto su sve evropske nacije pobjegle od RUsa pod okrilje NATOa .a da samo Bošnjaci hrle njima. A Srbi demokrate vole da se slikaju sa automatom, na primjer Koštunica, tako da ja ne padam na tu priču.
Prikaži sve komentare (34)