Citajuci komentare ne mogu da se ne zapitam otkud tolika mrznja i ksenofobija prema svima koji su drugaciji. Karakteristican stav svakog nacista - mrznja prema svima koji ne pripadaju njihovoj etnickoj grupi. Jos ako im je fizionomija drugacija pa jos i obicaji ili... sta god. Uzrok ovakvom stavu je osjecaj inferiornosti i nezadovoljstvo sobom. Takvima je svako kriv za situaciju u kojoj se nalaze osim njih samih. Jedan Kuvajcanin napravi incident i odmah treba sve njih protjerati? Tz, tz, tz...
Nije to nekakav incident VEC NAPAD OD STRANE STRANOG DRZAVLJANINA NA POLICAJCA TE DRZAVE! Jebali ti Arapi familiju do devetog koljena da ti jebali!! Ako neko u svoju kucu ne zeli pustati odgovarajuce ljude to ne znaci da ih mrzi vec ne zeli sa njima biti tako prisan ili mozda ne zeli sa njima imati nikakva posla! Nasa kuca je Bosna i ne zelimo u njoj imati retardiranu stoku poput Arapa ili crnacke babune!! JASNO!!
@Gospod Ti si slučaj za javnog tužioca zbog izazivanja rasne mržnje i netrpeljivosti. Što si ti to bolji od arapa i crnaca?
Prikaži sve komentare (394)