Može li meni neko reći koja je svrha ovih protesta pred Vladom Kantona Sarajevo, Zakon o bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH je zakon na nivou države i reguliše saobraćaj i prekršaje, Krivični zakon je na nivou Federacije BIH i reguliše krivična djela, Tužilaštvo podiže optužnice, sudovi sude, a policija radi prema nalozima tužilaštva..... Potraga za počiniocem je aktivna, šta može kompletna vlada KS uraditi u korist ljudi ? Postavit će 24 radara
Eto super, nova 24 radara i svi ćemo plaćati novčane kazne ako prekoračimo 10 kmh...... Postavljanje kamera košta, još više policije košta, policijska vozila koštaju i eto i da se iznađu novci - ovakvi događaji se ne mogu preduprijediti na jednostavan način..... Nije mi jasna svrha protesta - šta se uopšte može postići protestima ?
@HM 2011 Prijatelju dragi smjeniti one koji su do ovoga došli smjeniMinistra unutarnji poslova jer neradi svoj posao.Što se tiče i Policije onih običnih pješaka koji stoje kod semafora on nesmije ni da pomisli da zaustavi takvo vozilo koje vozi 100 kmh nego zaustavi onog jadnika koji je možda prekoračio brzinu od 10 kmh jer je njega lakše zaustaviti.
Prikaži sve komentare (208)