Realno SDA je podbacila osim u SA kantonu sto nam govori o ''pameti'' koja obitava ovdje. Jedino nas Stari Grad se opire njihovoj tiraniji i mozemo reći da je to od danas najurbanija i najcivilizovanija opština. Izgubiti Zenicu, izgubiti Visoko i čitavu krajinu , da ne spominjem Srebrenicu ravno je debaklu koju samo Bake može slaviti kao pobjedu kako ono reće kloc Centar je vazniji od 10 drugih opština u prevodu -ovdje su pare .
I najviše me ljuti što toliko ljudi nije izašlo da glasa . Jučer sam se skoro posvađao sa par njih jer kad mi kaže neko- nemam za koga da glasam, dođe mi da povratim! Pa jebemu glasaj za stranku penzionera, glasaj za neke žene da se sve to izbalansira , glasaj za bilo koga osim onih koji te 20 god jebu u zdrav mozak. (Ovo zdrav mozak je od danas jako upitno ).Pa je li dosta više te jebene apatije!
@noridcm Ti si prototip glupana! Glasaš bez razmišljanja, oportunistički, bez ikakvih logičkih polazišta. Akcentriao sam pamet jer ono pametnih(čitaj obrazovanih) iz Centra na žalost nije izašlo da glasa iz kojekakvih razloga. Što se tiče ''dočepavanja'' Sarajeva ja sam iz starog grada(hvala Bogu) , porodica starosjedilaca koji su tu bili kad ti nisi bio ni u kosmičkom planu a kamoli na asfaltu grada.Haj sad idi i nastavi da ližeš jaja Ajnadžiču i Baketu, uhljebu !
Prikaži sve komentare (113)