Javna je tajna da na području kantona Sarajevo djeca običnih smrtnika primaju najjeftinije moguće vakcine vrlo upitnog kvaliteta, jer kuće na Poljinama se neće izgraditi same od sebe. Kao rezultat toga, djeca dobivaju vrlo ozbiljna zdravstvena oboljenja, koja se najčešće odražavaju na nervni sistem. U tom, nesretnom, slučaju, od strane profitera biće uspostavljena dijagnoza koja veze nema sa realnim stanjem, a nalaze ne možete dobiti nikako, čak ni na uvid. Sami kupujte vakcine za svoju djecu.
ziva istina...posto sam upoznat sa par slucajeva...djete je dobilo vakcinu protiv hepatitisa, spolno prenosive bolesti?!, od koje je poslje dobilo Downov sindrom, sa 2 godine, koji se manifestuje cjelodnevnim napadima koji traju i po par minuta a poslje toga djete ne dolazi sebi narednih dvadest minuta, a sve to direktno utice na nervni sistem te usporava i mentalni i fizicki razvoj djeteta...i dok je primalo terapiju u bolnici napada nema...a ta ista na trzistu kosta 200 eura za mjesec danA..
@Sn00pDogg jer je moras naruciti iz zemalja tipa, Italija, Austrija Njemacka....a kod nas imas da ih kupis za 150 KM koje proizvodi Luxemburg...i koje namaju nikakvo dejstvo!
Prikaži sve komentare (103)