Bošnjaci apsolutno ništa ne mogu RS- u koju je u Dejtonu priznao u naše ime Alija Izetbegović. Tko to ne vidi, slijepac je kod očiju. I umjesto da se traže politički kompromisi radi razvoja ekonomije, stalno se izazivaju novi razlozi za sukobe. SDA je poslije Dejtona prvo krila da postoji RS, pa su onda i bošnjački intelektualci počeli da je zovu šumski entitet, blentitet, genocidna republika i sl. Pa, poslije hebanja, nema kajanja.
@ZagiZu Pa ko vas dira?Znamo mi da od ukidanja RS nema ništa, to je rat. Ali i vi bi trebali znati da od odcjepljenja nema ništa, to je rat...E tu se moramo dogovorat
E da, i Hare je prije deset godina odbacio "Aprilski paket" zbog entitetskog glasanja. O tome bi vam mogao nešto ispričati njegov tadašnji pravni stručnjak Damir Arnaut. Nemaju Srbi samo Rusiju na svojoj strani. Nakon pojave islamskog radikalizma kod Bošnjaka, slabi podrška i Zapada Bošnjacima. Zato, pamet u glavu, očistimo ispred svojih vrata. Korupcija, lopovluk, masovno rodbinsko i stranačko zapošljavanje, nered, bezakonje, čopori pasa po ulicama i sl.
Prikaži sve komentare (146)