Dobro je da se narod bori protiv kojekakvih zabrana ali me interesuje da li ce se ikada organizovati protest izpred Saudijske ambasade za prava zena u Saudijskoj Arabiji. Nece! Zasto? Protestuje se pred ambasadama zemalja gdje su zene zasticenije sto puta nego u arapskom svijetu.
@SuaveAcecino Da kupaju se ali ne na javnim plazama. Tamo zene ne mogu otici ni u prodavnicu gdje ima drugih muskaraca (samaca). Tamo se nesmiju voziti u istom liftu sa muskarcima. Ne mogu se voziti uopste voziti sa nekim muskarcem sa kojim nisu u rodu. Koliko bi biceva dobila po guzici i to javno, ako bi se skinula u normalan bikini? Sta je sa vjerskim slobodama ne muslimanki u Saud. Arabiji?
@godFree Nije da su bas sve religije bezveze. Ima jedna ozbiljna religija koja se siri Evropom. Zove se: "Crkva leteceg Spagetnog Cudovista" Vec je priznata kao ravnopravna religija u vise drzava. Evo link, pa procitajte i malo se informisite. http://www.jutarnji.hr/life/crkva-leteceg-spageti-cudovista-u-nizozemskoj-sluzbeno-priznata-kao-religija-pastafarijanci-slave-uz-zdjelu-tjestenine/94597/. Hocete li osporiti i ovu religiju ;-)
Prikaži sve komentare (198)