Pokvari mi ti dan budaletino jedna. Ko tebe sta pita. Pjanic je za tebe gospodina i sto puta veci patriota. Ustvari ti i nisi patriota, sve s radio samo da ne igras za BiH. i kad si igrao, glumio si "zvijezdu", bjezao od lopte, duela, dobijao kartone. A u Bayernu si ginuo. Da su te svabe zvale da igras za Elf u guzicu bi ih ljubio, makar i rezerva da budes. Pjanic je za tebe fudbalercina, i samo ga Barca, Real, PSG ili Celzi zasluzuju. A u Juve moze kad ode u penziju, i tad ce biti superklasa.
bravo za komentar....bio mi je drag ovaj braco al je za Bayern uvijek davao sve od sebe na terenu,nazalost to nikad od njega nisam vidio dok je igro za svetinju u njenom dresu.....pare cine cudo....treba da zasluzis dres scoje domovine i s ponosom da ga nosis kad si vec dobio sansu...jedan je Miske...za mene nema boljeg
ko tebe sta pita? njega nazovu ili novinari ili voditelji u sportske emisije gdje ga predstave ko legendu bajerna ( 9 god igro za bajern), pa ga pitaju za misljenje jer je od 15,16 godine aktivno igro do 35,36 nebitno, sto znaci da je fudbaler od glave do pete.. sto napisa jedan maloprije forsirali smo ga godinama ko beka i ocekivali da bude u najmanju ruku ko maradona..
Prikaži sve komentare (76)