Razmisljanja zbunjenog bosanskog patriote/jeverejsko pitanje. "Hitler je bio super tip jer je umalo istrijebio sve Jevreje, ali Florence Hartmann je divna jedna zena. To ne vazi za nju. Cionisti poubijase bracu Palestince, ali Bernard-Henri Levy je bas draga osoba. Kao da nije Jevrej. Jevreji su uz Srbe najgori na svijetu, ali Madelaine Albright je veliki prijatelj Bosne, pa i Richard Holbrook, a pogotovo nas voljeni Wesley Clark".
....to je bilo razmišljanje prosjeječnog đikana, a sve to jer: Srbi nisu Nijemci, pa da se stide zla počinjenog i drugima i sebi, reče lijepo autor teksta u današenjem avazu pa dodaje:
Stvarna i jeziva prošlost, koja nam se dogodila, moraće da nestane. Tenkovi koji, okićeni cvijećem, iz Beograda kreću na Hrvatsku. Konclogori u BiH. Četvorogodišnje granatiranje Sarajeva. Srebrenički masakr. Progon nekoliko stotina hiljada Albanaca sa Kosova. Tajne grobnice albanskih civila na poligonima policije u Beogradu, u rijekama i jezerima Srbije. Crvene beretke. Škorpioni. Tigrovi. Likvidacije Srba koji su žigosali zločine i zločince... -
Prikaži sve komentare (54)