To ti je tako u fudbalu. Dobar si kao sto ti je i zadnja odigrana utakmica. Mislim da Roma grijesi, ako je ovo tacno, jer Dzeki jos malo fali da ovaj niz preokrene. U svakom slucaju naci ce on nesto drugo, mozda i bolje, jer dobar igrac ne moze da zaboravi igrati fudbal. Sta bi recimo Chelsea trebao da radi. Costu i Hazarda su po tom onda davno mogli prodati. Strpljenje je kljucna stvar, a toga slabo ima u Italiji.
Sezona je na vrhuncu i Roma ga ne moze cekati da proradi. Stavise, dugo su ga i cekali, i to samo zato sto je doveden kao elitno pojacanje. Costa i Hazard su imali ogromne zasluge za titulu Chelsea od prosle sezone, a Dzeko nema takve kredite i zasluge u Romi.
@atheos Pa normalno da nema kad je dosao u ovoj sezoni... Dzeko promasio 1 dobru šansu protiv Relaa, Sallah 3 zicera...definitivno mu ne daju lopte onakve kakve igrač njegovog tipa treba. El-sharawi je došao kao dobra opcija (dobra za Džeku) ali mu Spalleti tako šalta pozicije da dijete jadno nema pojma gdje treba da igra...ali Džeko je kriv :)...ha ha
Prikaži sve komentare (154)