Dzeko je obiljezio BH sport za sva vremena, hejteri mogu da hejtaju dokle hoce, ali Dzeko i ako ode iz Rome, iza sebe ima bogatu karijeru koju mnogi fudbaleri nece ni u snu dostici. I ja bih volio da se vise trudi, da se malo vise namece u igri, da trazi lopte, ali imam osjecaj da je njegova karijera krenula nizbrdo onda kad je prepustio emocijama da ga vode. Nazalost takvi smo mi Bosnjani, previse osjetimo sevdah pa cak i u fudbalu.
Dzeko je obiljezio qurac, a ne bilo ciji sport. A BH sport je najjadniji sport na planeti zemaljskoj. Ja ne znam zaista da li u svijetu uopce ima jadnije i neuspjesnije sportske nacije od ove BH. Neka mi neko upre prstom u takvo sto ako nadje. Dzeko se biti zapamcen po tome kao neko ko je bez ikakvog nogometnog znanja igrao nogomet i zaradio pri tome milione. Najpoznatiji kloc u nogometnom svijeti. Koju je jebenu sreci taj covjek imao da je to nevjherovatno! Tip je igrao u Bundesligi kada je ova
bila na najnizim granama od kako postoji!! Ista stvar sa Premiershp-om!! Ovih zadnjih godina klubovi iz Premiershipa su gotovo pa sprdnja u evropskim takmicenjima. A nekada su bili strah i trepet!! I Dzeku kupi onaj ludi seik upravo u u to doba iako ni sam nezna sto ga je kupio. Valjda one Dzekine molitve na pocetku utakmice pa se seik zbog toga bilo malo zanio iodrijesio kesu. Ali i u takvom Premiershipu i u klubu koji je bukvlo bio sprdnja u evropskim takmicenjima Dzeko je grijao klupu!!
Prikaži sve komentare (154)