Ma , krasna je ovo poruka , jel te , stožerniku i drugima , koji bi onako , nazor , prodavajuči mu..da .za bubrege , do EU-a. A , več su svi ( mislim na stožernika i njegove seoske lole ) u EU . Vozaju se autima od 100 tisuća ( evra) , imaju hacijende od nekoliko mil .( evra) , zaposlili svu rodbinu i prijatelje i tako ostvaruju široki uticaj i.... I zar im nešto fali ? PS ovo je samo ubleha za robove ( narod ) , kao eto, i vi robovi će te nekada i nešto.,kažem nekada, nisam rekao kada..
ma sali se ovaj ciko....evropski katolici ne mogu da zive bez muslimana...pogotovu bosnjaka....zar ste zaboralili veliku ljubav evropljana prema bosnjacima?.....iz bih ce bosnjaci biti primljeni u eu a srbi i hrvati ce ostati na balkanu :)))
@serbicodrinskyy ...Srbima i Hrvatima , prema onome šta su jedni drugima ( a Boga mi i ostalima ) radili u posljednjih 100 i kusur godinica nije mjesto ni na Balkanu . I to im je premija . Zbog svoje naciona fašističke politike , trebali su poodavno biti raspušteni kao kolektiviteti . Ovo sada što se dešava Europi i svima nama , samo je posledica toga.
Prikaži sve komentare (99)