plućne bolesti kojima je uzrok zagađenje mogu se pojavit za nekoliko godina a i ne moraju osim plućnih bolesti mogu vam se pojavit i karcinomi,moždani ili srčani udari,gljivična infekcija očiju,opadanje kose,mentalni poremećaji...a i ne moraju se pojavit osim toga možda će vas ispalit bračni drug zbog neimaštine,možda će se zaratit i možda ćete dobit otkaz jer će vam propast firma...za par godina...a možda i neće
@BETTY Kada se nađe neko ,,pametan,, pa na ovaj način pokuša minirati jednog regionalnog stručnjaka, jednu vrhunsku doktoricu a uz to neko ko očito je čini sve da pomogne truhloj vlasti a na štetu svog naroda, pamtnom čitaocu je sve jasno. Priča ,,možda ću živjeti 80' godina a možda ću sutra dobiti moždani udar u ovom primjeru oko toga što vlasti ne čine ništa ama baš ništa da se stanj popravi zaista ne pije vode. Kritika za pokušaj mudrovanja.
@Muni činjenica je da je ironija kao vid komentarisanja često podcijenjena kod komentatora ja se njome često koristim,pa i u ovom slučaju IRONIJA,kontaš?
Prikaži sve komentare (27)