Hajmo malo o činjenicama Željko , Da li ste u predizbornoj kampanji govorili sve loše o tada važečoj vlasti , pa uđoste s njima u koaliciju. Smatrate li da su oni koji su povjerovali u Vašu priču i dali vam glas , željeli da to bude glas i za HDZ i SDA. Da li mislite da Vam ti ljudi ponovo trebaju dati glas. Šta ste uradili da se izborite sa situacijom u kojoj vam je Ustavni Sud dao za pravo.. ? Šta će te uradit sada kada se postavlja pitanje " legimiteta " svih izabranih zvaničnika ?
Imali su lijepu sansu ovi iz DFa ali je prokockase tako lako i glupo da se ne mogu nacuditi. Sda kad je SDP mrtav konj a DF puko ko neonka nema neke alternative osim Danisove stranke. Ne navijam nego nako nesto kontam
@ahmo42 <<< Skontaj se dobro. Kako god DF će imati više snage nego NS. Imaju oni mnogo gore face u stranci. Vrh stranke je počistio sve one koji su se suprostavili administraciji u centrali stranke! I iz stranke je morala da ode većina - koja je bila potpuno u pravu. A nisu htjeli da kažu šta je sa parama. Krili fin. izvještaj i sl.
Prikaži sve komentare (100)