Ne razumijem zasto se krije istina,vojnici su ga taj dan zezali,istjerali iz kladionice,momak i onako nije bio dobar...otisao kuci po oruzje,kad je dosao do kladionice rekao civilima da izadju da njima nec nista jer ga nisu ni dirali,a vojnime je ubio.kakve to veze ima sa terorizmom,nekom odgovara da se terorizam forsira
Kući držao oružje za slučaj da ga neko zeza u kladionici, da su ga slučajno zezali neki civili raspalio bi po civilima.... ...hajde bogati ne radi smutnju ovdje, idi u neke medije lijepo se predstavi i kaži što si vidio, naravno prije toga daj informacije policiji.
Vidi ti mozga, budaletina uzme kalaš koji ilegalno posjeduje, ubije dvojicu i rani jednog čovjeka ( koji "slučajno" imaju vojne uniforme, koje posjeduju legalno ) . . . "Usput" rani vozača i sasvim "slučajno" nekoliko putnika gradskog autobusa . . . Pa yebo vas on, ako je već bio tolika budaletina ( kad već " nije" terorista ), zašto nije smješten negdje gdje se takvi smještaju a sasvim slučajno su im pantalone "okračale" ( bit će zato što su duže vrijeme izolirani ) ...!!!
Prikaži sve komentare (91)