U Kaknju ima preko 7000 ne zaposlenih a SDA gradi opstinu za uhljebe da bi to izgradili potrosili su sve pare sto su dobili od elektroprivrede za smanjenje zagadenja i plus prodali sve sto je bilo opstinsko i gdje su naplacivali kirije to moze samo SDA
zagađenje je smanjeno, prodati su opstinski poslovni prostori koji nisu bili koristeni... S druge strane opstina je koristila zgradu Rudnika, kojem je placala kiriju, samim tim je sada smanjila troskove kirije, u novoj zgradi otvorila poslovne prostore i svadbeni salon koji ce takodjer biti izvor dodatnih prihoda u budzet. Takodjer na zadnjem spratu opstinske zgrade ce biti kafe-restoran. Ne znam zasto toliko pojedinaca koji nisu iz Kaknja i nisu upuceni u situaciju koja se desava u Kaknju. Vodjeni politicarima u vasim opstinama ne mozete zakljucivati da je situacija ista u svakom gradu Bosne i Hercegovine, Kakanj je primjer da nije ista situacija. Lijep pozdrav.
Prodati prostori koji su donosili zaradu opstini vecu 5 puta od iznosa koji je opstina placala rudniku , drugo kakanj ima 7000 i vise ne zaposlenih boli kurac mandru za njima i trece sa 15 miliona mandra je mogo kupit 50 000 000 000 sadnica maline i zaposlit nekog !!!
Prikaži sve komentare (83)