Gledaj ti kako su ti muslamani perfidni,dodju u belgiju,ozene belgijanku,i umjesto da djeca dobiju evropsko ime,karakteristicno za tu zemlju,on mu da neko indonezansko,muslimansko.Neki dan citam neki bosnjak u irskoj,svako dijete nosi muslimansko ime.Znaci oni nece da se integrisu,ne pada im na pamet.Ma treba zatvoriti evropske granice i miran san.
baton@Pise ti Indonezija u tekstu.Jeste sloboda izbora u svojoj zemlji,ali on je dosao u Belgiju i planira zauvijek da ostane tu,znaci,uredu integrisi se,postani Belgijanac,ili se u suprotnom vrati u Indoneziju.Isto onaj bosanac,navija za BIH,i djecu obrlatio,a zena za Irsku,ona Irkinja.Samo djeci napravio problem,dao im Arapska imena,umjesto Irska ili bar neutalna.Hoces da budes Bosanac u dablinu,pazi molim te,kako da ne.Moze ali onda radi u irskoj par godina i pali za BOsnu,pa tamo budi veliki bosanac.Integracija je kljuc.
A sta je trebao da mu da ime Đon. Covjek je dao svom djetetu ime kako hoce,sta je za vas "integrisanje"trebo je biti krscanin eee to bi vi volili da svi budu krscani sve je ovo smisljeno sve.Nelaje kuja radi sela.......
Prikaži sve komentare (59)