erdogan je snob kao sto je bio i alija , samo sebi sebi sebi i onima oko sebe malo dati , mrvice za pilice za glasove .... sta erdogan danas radi je neprihvatljivo u cijlom civiliziranom svijetu, niko ga ne priznaje ni za sta ... i sad takav jedan daje pocasnu izjavu za Alju ??? halo ....dokle ce se ovakvima vise pisati??? zasto se ne stedi na tipkama???
IVAN SUPEK, akademik Bio je primjer istrajnog borca za slobodu i pravo svakog čovjeka. Zahvaljujući njemu, BiH je postala suverena u međunarodno priznatim granicama. Koristio je svaku priliku da govori o neovisnosti i nedjeljivosti BiH, o pravima sva tri naroda u njoj i svih drugih naroda. Volio je Bosnu iznad svega i ljude koji su BiH smatrali svojom domovinom. On je 1991. godine bio prvi potpisnik Deklaracije Internacionalne lige humanista o neovisnosti i suvrenosti BiH u međunarodno priznatim granicama i njenoj odbrani. Od 1991. do smrti ostao je konzekventan promicatelj mira, pravde i tolerancije, veliki borac za očuvanje cjelovite BiH.
antibiotice ba , a da probas sa bayerovim aspirinom ??? Aj nemoj jos ovde zaplakat ... garant si potplacen od njega i njegovih kad tako lijepo o njemu zboris a znas i sam kolko je ljudi u ratu ostavio da gladuju dok su oni u kuci jeli frisko voce i povrce... sve se zna
Prikaži sve komentare (512)