Ben Carson crnac... Prije nekih 45 godina, njegov narod (crnci) su bili danasnji Muslimani. Politicari su kupili poene na prici kako su crnci manijaci, ubice, i divljaci, bas kao danasnji Muslimani. No, Ben je to zaboravio jer se prodao djavolu pa sad pokazuje diskriminaciju prema Muslimanima za glasove istih fasista koji su vjesali, silovali, tukli, i pljuvali po njegovim djedovima. No, Ben dosao do para i luksuza pa zaboravio odakle je dosao i ko je. Samo ti lizi dupe svojih fasista moj Benny. Moderni crni rob u odjelu.
...nije to bilo prije 45 godina,to je tamo slucaj i danas...bijeli policajci redovno ubijaju crnce i ne odgovaraju za to...crnci u SAD su i dan danas gradjani treceg reda...a to sto se Benny stidi sto je crnac i sto zeli da bude bijelac nije nista novo,nije ni prvi ni posljednji
To jeste, ali oni vise ne smiju otvoreno govoriti o svojoj mrznji prema crncima jer su crnci pokazali zube putem protesta. A Muslimani su nekih 3-5 miliona u Americi pa im je lahko udarati na nemocne. Prije 45 godina su otvoreno govorili kako ce crnci biti odgovorni za kolaps Amerike kao sto govore za Muslimane danas.
Prikaži sve komentare (94)