Ljudi; zašto uvijek lulate i besmislice ovdje pišete, zašto? Narod je izabrao koga je želio i ko ste vi da to osporavate? Možete vi sad naglabati i gubiti vrijeme na klixu kolko god hoćete, ali činjenicu su da je narod tako odlučio i tačka!! Treba se gospotski priznati poraz i čestitati čovjeku, i to je u najmanju ruku i kulturno! Niko nikome nije branio da izađe na izbore! Mogli su izaći i oni koji to nisu učinili, i to je pravo njihovo, oni su očito, prepustili da umjesto njih odlući 47 % ljudi i to je također legitimna stvar i odluka onih koji nisu glasali. Ponavljam: mogli su glasati svi, ako su to htjeli! Vi koji samo pljujete, ako se smatrate boljim od SDA simpatizera, onda to ovdje morate dokazati tj. dokazati svojim ponašanjem, kulturom dijaloga i civiliziranim ponašanjem na ovom klixu. Ako nastavite pisati nekulturno: znaci da niste bolji od SDA likova, nego, govorite o sebi vrlo FAZILA KLISURA JE STAJALA IZA OVOG NAČELNIKA, kao najobrazovanija, zato je čovjek i pobjedio.
Izabrali polupismeni papci,koji nemaju dovoljan stepen svijesti da mogu da odluče šta je dobro za njih a kamo li za druge.Zato za nas nije demokratija jer imamo mnogo umno ograničenih ljudi
@CRVENI_KMER Da nisu možda polupismeni papci oni koji ovdje vrijeđaju i vrlo se nisko ponašaju. Da li je neko branio tim "kako kažeš" - "pismenim" da izađu na glasanje!?
Prikaži sve komentare (256)