KAFIRI, zasto se toliko trudite, kada nista islamu ne mozete, niste nikada ni mogli. Ne mozete zato sto je islam vjera u Jednog Jedinog, jedina ispravna i kod Boga priznata vjera. Vjera koja priznaje sve poslanike koji su slani ljudima od prvog covjeka Adema, preko Ibrahima (Abrahama) Davuda, Sulejmana (Solomona), Musaa (Mojsije), Ise (Isusa), i na kraju Muhammeda, neka je Allahov blaogoslov i mir nad njima. Sve koji udaraju na ovu divnu vjeru, snaci ce propast na ovom, ili na buducem svijetu, u to budite uvjereni, i razmislite.. A poruka je Bosnjama sa arapskim imenima, Mujama i Suljama, da se vrate svojoj vjeri, dok im nije dosao CAS, kada ce dusa doprijeti do grla, cas nakon kojeg povratka nece biti.. "Oni žele da utrnu Allahovo svjetlo ustima svojim, a Allah će učiniti da svjetla Njegova uvijek bude, makar krivo bilo nevjernicima" (Saff, 8)
Sta je kafiri prljavi, mislite da ste mocni, da vas vidim uzivo curice..!! Ne mozete braci muslimanima nista, mi smo muskarcine za vas, lavovi, lavovi koji traze, vole, zive, i ginu za istinu. Gdje ste tu vi sljedbenici strasti??
Smrdljivi lojavi nevjernice, ne zelim da ulazim u polemike sa tobom i slicnim, jer se sluzite najprljavijim sredstvima kako bi nesto "dokazali", rijes moral, etika, cistoca su za vas strani pojmovi.. Primi islam, spasi se, i slobodno nastavi lagati, jer laz nikada nije istini ništa mogla. http://bosnjaci.agency/znate-li-koliko-je-izbjeglica-iz-sirije-primila-saudijska-arabija/ http://saff.ba/saudijska-arabija-primila-oko-milion-i-po-jemenskih-i-vise-od-pola-miliona-sirijskih-izbjeglica/#.VfFdYhGqqkr http://www.blic.rs/Vesti/Svet/590119/KRITIKE-NEOSNOVANE-Saudijska-Arabija-primila-25-miliona-sirijskih-izbeglica
Prikaži sve komentare (378)