Može li bez vrijeđanja? - ako se smatrate boljim, kulturnijim i pismenijim???? A da se izbori ponove zboga manjeg izlaska na izbore od 50%, tada bi rekli. "troše pare narodne". Znate li Vi šta bi finansijski za građane značilo ponavljanje izbora? - niko nikome nije branio da izađe na izbore. Zar ne?
@ blackspawn Gospodine/gospođo...Ne govorite istinu! Ja sam lično učestvovala u kreiranju listića za BIRAČKE ODBORE, znam šta se vodi i kako se vodi na biračkim mjestima. Također znam da svaka stranka ili neovisni kandidat imaju svoje članove u biračkim odborima koje plaća lokalna zajednica, i imaju svoje posmatrače koje lično plate. Kako to da u cjeloj BiH uvijek gubitnike pokradu? To je prica za malu djecu i to pricaju oni koji nemaju snage da priznaju poraz, te da se izdignu iz svog brloga i gospodski odreaguju kako to dolikuje kulturnom i obrazovanom čovjeku, a to je "priznati poraz i čestitati pobjedniku". Priznanje i čestitku upute svi civilizovani kandidati i simpatizeri u cjeloj zapadnoj Evropi. Zašto i mi ne možemo bar toliko da budemo kulturni?? A vrijeđanja itekako ima! Ne može se sve redom nazivati lopovom, s kojim pravom i s kojim dokazom? Ne može se neko ponižavati zbog svog izgleda, Bog ga je konstruisao a ne ljudi. Pa je li to Bog nije dobar konstruktor za neke??
@staro hrasno - ma tu pricu su vec naucila i dijeca. Da neko ne moze ili nece priznati poraz, stoji.. To je nesto najteze! Ja nemam sta da priznam. Nisam politicki orijentisan, ali izadjem na izbore i bio sam par puta posmatrac i vidio sam svojim ocima sta se rad. Ubijedzivati se ne moramo, ali da SDA cini "dobro", mislim da nakon (preko) 20 godina poslije rata bi nesto ucinili i promijenili, a nebi se vadili kako im toboze neki "protivnici" "NEDAJU" ili da kazem sprecavaju da formiraju vlast. Evo proslo (koliko dana) vremena od izbora, oni se bore oko fotelja - a sta su uradili?? I kad drugi pobijede, mi cemo opet reci da ne valjaju, pa ce opet SDA i td... uglavnom kod nas ne moze valjati da ga j*bes... Sve je to jedan zacarani krug, prihvatio ti to ili ne, od kojeg profitiraju samo poslusni i oni koji se mogu okarakterisati kao "politicki aktivni" tj. ofarbani... BTW prica(suplja) ti je bezze... prava politicka!!!
Prikaži sve komentare (256)