Doha 2022; Ti zivis u zabludi a ako zivis i radis trenutno u Dohi mora da si neki sluga ili mudolizac Arapima za sitne pare pa tako pricas neistine. Nije zlato sve sto sja a trebao-la bih otici malo u Kuwait, Saudiju ili Bahreine da vidis koliko naroda zuvu losim zivotom. Mnogi lokalni Arapi vozaju zadnje serije Porsche a, Mercedesa, Lamborghinija a kada im udjes u kucu nemas gdje sjesti ali je vazno da imaju auto i par Filipinskih kurvi na zadnjem sjedistu auta sa objesenim tespihom na retrovizoru. Ti si umobolan imbecil i propagator na Klixu. Ako volis te Arape vodi ih sebi kuci ali daleko od nase drage Bosne zajedno sa onim Turcima koji izdase Bosnu prije vise id 100 godina i prodase nas Ausro Ugarskoj za saku zlata. Citaj malo Historiju da bih razumjeo svoju domovinu.
A ja t za ljude kao sto si ti mogu samo reci gadite mi se jer zivis od arapskih para od 1990. a ne mozes ih ocima vidjet .. Hajd ti lijepo u bosnu tamo ti je bolje... Ja sam dovoljno odgojena i obrazovana da se ne spustam na tvoj nivo a slobodno mozes da mi kazes svoje ime i firmu pa da te ja licno posaljem u Bosnu koju toliko volis... Vrlo jednostavno- par poziva i ove tvoje poruke prevedene na arapski pa hajde u sumu iz koje si 1990. izisao
Mala ispravka- zar obrazovana osoba moze napisati "razumjeo"?? Ja sam studirala na engleskom jeziku i nisam zivjela u Bosni pa svoj jezik bar znam!
Prikaži sve komentare (418)