Imao je rahmetli predsjednik nekoliko nelogicnih poteza koje da su se drugacije rijesili imali bi bolju drzavu bez Genocidne Tvorevine ali opet on je inicijator spasa Bosnjaka i prestanak nekoliko stotina godina robovlasnistva nad Bosnjacima. Sad mi Bosnjaci napokon imamo vracenu drzavu, neko je postuje neko ne ali jedno je sigurno ni Krmak ni neko drugi ovu drzavu nikad vise nece moci cijepati. Nisu nasi sehidi aBd, dzabe ginuli za ovo prelijepu zemlju da bi je mi tek tako ostavili. RAHMET TI DUSI PREDSJEDNICE I HVALA TI STO SI PROBUDIO 92. SVIJEST NAS BOSNJAKA!
Luna luda, ne mislim samo da je Alija ali je predsjednik incijator i okupio je oko sebe intelektualce za projekat koji se danas zove DRZAVA BIH. Za svaki projekat treba da postoji neko ko ce pokrenuti a onda na kraju za njega budu zasluzeni i drugi ljudi bez kojih se ne bi moglo. ;)
@aleksandarperovic procitaj sta je "otac" srbske nacije napisao o Srbina. Jednostavno zivite u lazima a znate sta je prava istina! Citav svijet zna ko je napravio genocid u Srebrenici samo se vi i Rusija pravite "pametni". Oficijalno ste postali Genocidni narod jer je Europski Parlament usvojio rezoluciju. Odi pitaj oca i dedu sto su ukaljali i osramotili srbskii narod sa ubijanjem neduznih civila!?
Prikaži sve komentare (179)