Naravno da nisi doživio ništa slično ali više i nećeš doživjeti ništa slično osim ako se opet ne angažuje kakav bosanac. Ni mi, stanovnici Bosne i Hercegovine nismo ni u snu mogli sanjati da ćemo se četvrt vijeka poslije rata patiti i živjeti život nedostojan ljudskog bića. Ni sanjali nismo da ćemo na ovakvoj skujpoći morati ,,voziti dušu,, sa bijednom nazovi penzijom, da će nam ovoliko ljudi biti bez posla, da će i veliki dio onih koji kao rade, raditi bez dobijanja plate, da ćemo za liječenje naše dječice skupljati od prolaznika godinama ai da država odnosno vlada spava li spava i da se uopšte ne obazire na ove i stotine drugih problema zbog kojih smo nesretni i jadni. Bosanac je to i ovo je Bosna i Hercegovina gdje je sve ama baš sve moguće.
@panceta otkud tolika mržnja? Nemam pojma ko si ti ali me i ne zanima previše međutim ako će ti biti lakše na duši evo neka bude Bošnjaci - bolestan narod ali dičimo se time što nismo ni nacionalisti ni fašisti kao mnogi u našem okruženju. Prijatan dan.
Spomenici oko Sarajeva koje su podigli komunisti u znak pobjede nad fašizmom danas su zarasli u korov i slabo posjećeni !
Prikaži sve komentare (92)