Ako ste primjetili, više je on ganjao metak nego metak njega. Nastupio mjesec Ramazana... A njima prilikom ispiranja mozgova pričaju kako je "lijepo" šehiditi uz ramazan, jer je tada dženet zagarantovan. Jest, al u qurcu.
abdurahman kod njih ti je"šehidit"kao otić na granap :))) Po vjerskom učenju samo Bog određuje ko je "shehid",oni su sebi uzeli i te "ovlasti",čovjek,musliman,koji MISLI da se bori na pravoj strani može samo reći: "on će biti akoBogda shehid". Dženet-Raj ne postoji DO"Sudnjeg dana",na Sudnjem danu će ON određivati nagrade i kazne a do tada ti je ležati u grobu i čekat :))
Skendy Šta se prosipaš dijete pa svi kažu šehid inšallah jer Allah najbolje zna A drugo prosipanje tvoje , nevjerovatnih razmjera... ne znam da li si ikad pročitao do kraja ilmihal il nešto više od toga Moram te ispraviti, da drugi iz komentara nauče ispravno Džennet i Džehennem su već stvoreni Predočeni su bili Poslaniku Muhamedu s.a.w.s. kad je bio na noćnom putovanju Isra i Miradž.. Kada čovjek preseli , duše budu u berzahu, i svakoj duši svako jutro i noć bude predočeno mjesto u džennetu il džehennemu koje ga čeka... A kada Sudnji Dan dođe , tada će i biti obračun da bi dobili nagradu il kaznu zavisno o osobi da li je bio vjernik il nevjernik Trebao bi malo pročitati literature o kaburu , duši, džennetu i džehennemu i sudnjem danu, pa da možeš tako ovdje vrijeđati druge i pametovati nekome
Prikaži sve komentare (138)