"Made in" vise nista ne znaci.. Firme su nasle x propusta da to vise nema nikakvo znacenje.. Dijelovi iz kine, sastavljeni u tajvanu za firmu u njemackoj..Dovoljno da bude Made in germany..
Naravno da i kinezi znaju proizvest kvalitetnu robu.. nisam to ni rekao.. ali poenta "Made in" nema onda nikakvo znacenje.. ja sam nedavno kupio masinu za sisanje.. njemacka marka.. platio je skoro 100km.. pise made in germany.. Ali skontao sam da imaju svoju firmu u kini.. titanijumski nozevi.. ovo ono.. nakon 5 sisanja.. pukla plastika koja drzi nozeve.. nozevi mozda jesu kvalitetni.. ali kinez ce te uzet gdje god moze..
Kakve veze ima gdje sam uzeo? Dobio sam garanciju.. Ali sam bio uvjeren da mi nece trebat..a i da ne sakupljam papirusine po kuci..sve sam bacio.. Kontam.. Sta ce mi..svapsko je.. Tako da mi nisu htjeli zamijenit pa sam sekundarnim zalijepio.. Ali toliko i cijeni i made in germany.. Normalno da se sirovine uvoze.. Ne moze ti kinez prodat kinesko zeljezo.. Zeljezo je zeljezo...sirovine su sirovine.. Ali proizvesti nesto od njih..to je drugo
Prikaži sve komentare (73)