Joj jebača na ovom klixu, hahaha, nešto čemu se najviše nasmijem, i zbog čega mi se zgadi život, su upravo komentari na ovakve članke.... Pa momci zar ne postoji bolji način da izrazite tu svoju sexualnu želju, od pojeo bi joj g...., i polizao bi joj anus itd.... :D
vertigo@ ne postoji, bolji način za prikazivanje moje sexualne zelje. Ja lično bi joj ljubio govno mirio prdu, lizo pupak lizo je svu. Eto sta hoćeš sad? Jel sad jasno ti sve. Ti nebi joj volio ljubit govno?
Živ bio ljubi ti čije god g.... želiš, nije moja stvar, samo izražavam svoje negodovanje, prema vašem( kad kažem vašem mislim na tebe i ostalu ti braću po apetitu za ženske fekalije) slikovitom objašnjenu vaših sexualnih želja, ne razumijem tu vašu potrebu da vam komentar sadrži što više gadnih stvari kad su ovakvi članci u pitanju.. Jel to zbog lajkova? Ili je to samo ono muško nadjebavanje, takmičenje, ko će prostiji komentar dati... Prije će biti ovo drugo, što prostiji komentar, a vama ego do plafona.. Sve sami jebači, nema šta..:D i da, žensko sam..:)
Prikaži sve komentare (92)