DF će propasti zbog takvih kao ti! Od samog pocetka ti mjesto nije bilo tu, a zalosno je sto Komsic to ne vidi. Ne vidi kakve ljude ima oko sebe koji mu ni pod razno ne zele dobro a kamoli da uspije. Tuga. Sumnjam da DF nije imao ljude koji su u sportu ili kulturi mnogo ''pismeniji'' od tebe. Jer neko bez tog iskustva i te pozadine ne moze znati sta treba sportu i kulturi. Ti ako nemas u sobi urođen gen da budes nesto od toga, a nemas, onda ti zaista mjesto nije tu i nimalo nisi podoban za ovu poziciju. Znamo da te interesuje samo pare i da se vodi u historiji Samer Residat bio ministar. Zao mi je svih bosanaca i hercegovaca sto nas predvode ovakvi ljudi.
DF je propo čim je primio otpad iz drugih stranaka. I Željko je otišo iz SDP-a k'o kuja. Nije nikad rekao zašto a bio je dužan zbog preko 100.000 glasova koliko je dobio kad se kandidovao za Predsjedništvo. Svi koji su ušli u njegovu stranku poslije su otpad iz drugih stranaka i niko od njih nije nikad rekao zašto je izašao iz neke stranke. Dakle ruka ruku mije.
Bar je usao u politiku kao uspjesan poslovni covjek koji je sve stekao svojim radom! Treba pogledati malo ostale politicare koji su u politiku usli bez feninga u dzepu, oni su tu zbog svog interesa!
Prikaži sve komentare (68)