Ma muka mi je vise od ovih zena koje hoce da se ravnopravno tretiraju kao muskarci!!!!!! Same su sebi toliko obaveza natovarile da vise ne mogu nista stici, niti mogu biti dobre domacice, niti majke, niti sposobne i skoncentrisane na posao, niti supruge....A sve hoce neku ravnopravnost a zna se od vajkada sta i kako je Bog ostavio!!!!! Ne govorim da je zena samo za kuce i da stanca djecu, ali zasto se guraju da obavljaju jednake poslove kao i muskarci i sta zele dokazati???? Da moze biti poslovna zena, zaradjivati svoj dinar....Bravo im ga, zato docekaju starost same, bolesne i tuzne. Zensko sam, ali me fkt vise nerviraju sa tim izjednacavanjem, kad ni same vise ne znaju sta hoce!!!!!! -_____-
Ima nas razlicitih, ti ostani ovisna o muskarcu, al' nemoj cmizdrit kad ti krene nizbrdo. Ja uvijek imam slobodu izbora i moju sigurnost kako god bilo u buducnosti sa mojim brakom. Inace ravnopravnost nije preuzimanje svih obaveza na sebe, vec djeljenje istih, da bi se iste osobe mogle ostvariti na vise podrucja. Vec nekako kad muskarac ovakav komentar napise, ali kad ga zena bubne, e to je vec vrijedno zaljenja.
Što je vrijedno žaljenja? Pa po prirodi žene često ne znaju šta hoće. Muškarci su izgradili svijet, imali najveće genije kroz historiju, planirali i implementirali mnoge projekte, od piramida pa na dalje. To je po prirodi tako. Napravi eksperiment - Zatvori 10 žena i 10 muškaraca u odvojenim sobama i zaključaj ih na nekoliko sati. Muškarci će se zezati, kulirati i planirati zajedno. Kod žena, evo moja glava ako se ne bi posvađale, napravile klanove po 2-3 itd. Upravo iz tog razloga muškarci vladaju svijetom, a isfrustriranim i iskompleksiranim ženama to smeta. Normalnim ženama sigurno ne smeta.
Prikaži sve komentare (66)