Moj brate ovdje je Bosna izvukla najdeblji kraj, a vi ste ispali supci zato sto ste na svaku vasu gresku koja je bila kaznjena sa dvije minute reagovali ko huligani. Momcima sretan povratak kuci, a prije toga zelim pobjedu protiv Hrvatske, nisu Hrvati toliko jaki koliko ih mi smatramo, GRANICE SU DA SE RAZBIJAJU! NAPRIJE BOSNO LJUBAVI MOJA !
oprosti ali konentar o hrvatskoj ti ne stoji....znas i sam da je ovo bila mec lopta koju niste iskoristili i dvije prije toga. nadati se prolasku protiv hrvatske je bezveze....i navijao sam 3 utakmice za vas kao i za svoju. zao mi je ali 99,999 se vracate kuci. bilo bi nesportski da vam pustimo pobjedu. moguce da cemo igrati s drugom postavom pa eto vam prilike a opet tunis nece izgubiti od irana tako da opet nista....jbg
markec.smotanec Vidi se da tvoje znanje u rukometu je 0. Zašto? Pa zato što je Hrvatska već obezbjedila prolaz dalje te prvo mjesto, te će vjerovatno igrati sa drugim sastavom i odmarati igrače koje igraju u prvom sastavu, tako da će Goluža komšijski 'prodati' bodove ako bi Iran pravio Iznenađenje sa Tunisom.. A to sto kazes da Tunis nece izgubiti od Irana sve je moguce ;) !
Prikaži sve komentare (46)