ima li gdje, oooo vrsni novinari, da se saslusa druga strana price? taj isti bravo je priveden 24h razbijene glave jer su ga kljucem tukli po istoj, a trojica "muskaraca" su udarili i edinu, zensko.. svaka cast, momcine, glavni ste! tucete zene.. wow! i hvatate razjarene stence.. aferim! mili moj narode, necete vi od ovih imat nikakve zastite, jer NE HVATAJU agresivne kerove- NE SMIJU!
Pakice fasciniras. Sta ima Bravo da smeta ljudima koji su poslani da zavrse zadatak u svom radnom vremenu i za platu. Ispada eto zli sintori skovali zao plan da se jadne cuke pobiju. Kao da se njima hvataju kerovi. Ljudi rade za platu. Ako Bravi smeta nek ide sluzbenim putem i neka se obrati njihovim nalogodavcima. Sta se ima po ulici obracunavati s ljudima koji nit su luk jeli, nit su luk mirisali.
druze mehmede, ne fasciniram :D "zenska osoba po imenu nejra" iz teksta sam ja, bila, vidjela.. nek' su ga priveli, niko to ne osporava.. super, lez'o 24h, izas'o i cao, ali je on bio taj koji je krvario, jok ismo.. i hvatao je STENAD!!! helouuuu!!! i isli smo tamo da uzmemo cuke i maknemo ih s ulice, jok da ih tucemo i sl. Ismi se niko nije obratio, pricali smo s murijom i vet inspektorom.. ne vjerujte svemu sto procitate.. uostalom, o ozbiljnosti ovog clanka govori i to da je prepisan sa saff portala.. pametnom dosta!
Prikaži sve komentare (355)