Napokon neko da iznese ovu teoriju. Istu stvar sam i ja svima govorio ali mi niko ne vjeruje, proglasili su me ludim. Zeng Hi, kineski musliman je otkrio ameriku, ovo je 1000 % tačna informacija.
Postoje dokazi, mogu da ti iznesem niz dokaza o ovoj teoriji, ja sam ovo otkrio još prije Gavina Mensiza, dugo godina sam proveo na ovom istraživačkom radu, i mnogo truda uložio u proučavanje kineske civilacije. Tada je za vrijeme Dinastije Chao Mao Kina imala svoj procvat u nauci i bila tehnološki najrazvijenija i najmodernija civilacija na svijetu ispred svih, i mnogo su putovali i istrazivali i postoje dokumenti koji dokazuju da su oni pronašli ameriku prvi put su otišli tamo svojim brodovima, ali mnogo toga je sakriveno i uništeno osvajanjima mongola kada su zauzeli kinu za vrijeme dzingis khana. Ali duga je to prica, imao sam prezentaciju u Sarboni i cekam da mi validiraju teoriju, imam ih jos par, ali samo ovi nasi domaci ismijavaju se svime i svacim i proglase me ludim odma samo zato jer sam pametniji.
Pa ima li išta u istoriji da zapadni evropljani nisu krivotvorili i pripisali sebi ? Nema.Isto je sa teorijom relativiteta,tamnom tvari,optičkim instrumentima tvrde da je ćeliju otkrio Robert Huk a Mikroskop Antonije Van Levenhuk iako su još asirci pravili povećala,durbine,mikroskope i razne optičke instrumente.Kako je Avicena mogao operisati oko majci Egipatskog Halife bez mikroskopa.
Prikaži sve komentare (168)