Napokon,ZLIM SE VRAĆA ZLO,Nanese SDP sa svojim inim Nikšićima,i sileđijama Helezima, veliko zlo istinskim borcima za ovu zemlju,kroz vajni Zakon o penzionisanju" njihovih boraca",otkidoše ljudima od stomaka,pokušavajući ih omalovažiti,te toboše dadoše nekima drugima,ali najviše uzeše sebi.Pa eto što dobiše,IZGUBIŠE NAJMANJE oko 100.000 glasova,vrijeme je da shvate ,ali kasno ,da svaki istinski borac kojeg su oni omalovažili,iste je koštao 10 izgubljenih glasova.,jer "ZLO SU POSIJALI,PA SU ZLO I DOBILI",Dabogda.trag im se zametnuo.
Helkez je dao borcima,onim pravim,koji su se borili za ovu drzavu,koji do 210 nisu imali pravo na 1 km,a uzeo je lanjacima kriminalnim,koji su parili guzice vani ili su imali radnu obavezu,,i kojima su razni kriminalci iz SDa i HDZa godinama davali lazna uvjerenja o ucescu u ratu,cime su u velikoj mjeri ostecivali i budzet Federacije.Zato Helezu svaka cast.
j*bo te zivot ovaj posmatrac il dobija od zloguna extra dobru platu da laje il je totalno mentalno bolestan i zaludjenicki ovisan o sdp bandi, al ne mogu da vjerujem da na jedan text o crvenoj pometenoj bandi ostavi po 50 komentara!!!! ooooooo majko.....zlajine vehabije i teroristi
Prikaži sve komentare (190)