al objektivno gledano, gdje god dodju ove Sarajlije prave belaje... ne moze se reci da je na nacionalnoj osnovi, bili su neredi i u gradovima sa vecinskim muslimanskim stanovnistvom... nedavno neredi u Tuzli, u Zenici je Zeljin navijac bacio kasikaru na djecije igraliste, u Sirokom Brijegu stalni neredi, pa cak su se nedavno Zeljini navijaci (huligani) i medjusobno poklali... Sta ces kad im je vodja Benjamin Delalic... to su (kvazi)huligani, fola oni nesto jebeni, a kad dodju u policijsku stanicu to je plac, cviljenje, kuknjava... samo dobro degeneciti i pucati po dzepu... Nazalost ovaj momak je radi qrcenja platio zivotom. I sad ih trebamo zalit? Koliko ih jos treba poginuti da se opamete?
Cutter, i tebi Sarajevo trn u oku? Huliganstvo nije počelo u Sarajevu nego u mnogo naprednijim zemljama od naše. U Engleskoj ljudi riješiše problem bez ijedne prolivene kapi krvi. Ništa nije razlog da se na taj način prekine jedan mladi život. Ne baljezgaj više.
nije mi Sarajevo trn u oku, nego ta balavurdija sto se qrci po Sarajevu, i drugim bh gradovima, izigravajuci "zestoke" momke na radnjama, semaforima, prolaznicima, a kad dobiju po labrnji onda cvile i kmece na sav glas... Istina, huliganstvo nije pocelo u Sarajevu, ali Sarajevo slijedi los primjer u tome i jest poenta... I nista nije razlog da se razbijaju izlozi, pljackaju radnje, i tuku prolaznici, ma koje nacionalnosti bili, i u kojem mjestu zivjeli.. zato sikter...
Prikaži sve komentare (74)