ćitam ove vaše komentare pa niste svjesni koliko ste jadni naravno ovi bosanski muslimani a za ove me druge i ne ćudi sto ssve i svasta pisu....dali vi bosanski muslimani shvatate velicinu,ćin i težinu klanja kurbana...Allahu nije stalo do ovog mesa ni krvi....bitno je ono ćovjekovo što osjeća u srcu....a sta bi ste vi bosannski muslimani onda rekli za djelo i ćin i spremnost i poniznost prema Allahu kad je Ibrahim a.s bio spreman žrtvovat svoga sina...a šta bi tek rekli za njegovog sina kad je rekao Ibrahimu a.s da to ucini ako je to u ime Allaha.......smijesni ste
Ne razumiju to oni.. Za njih je ovo nešto strašno, aman zaman, zaklali životinju (mada se slažem da ne treba objavljivati ovakve slike, prosto jer nekome to smeta), kao da se te životinje ne kolju ni jedan drugi dan, već samo za Bajram.. I naravno nisu upućeni kome i kako se dijeli kurbansko meso.. Ali, bitno je da ona bolesna grupica, koja svaki dan pljuje po svemu što je Islamsko, ima i večeras priliku da iskali svoju bolesnu mržnju prema nečemu što ih se i ne dotiče.
Imas li konju dijete? Nema tog boga koji ce trazit od mene da zakoljem svog sina da njemu udovoljim!!!! Onaj ko je spreman da to ucini nije vjernik, nego je idiot, psihopata i necovjek, a onaj koji mi to propovijeda i daje kao primjer kako se voli bog je retardirani svecenik koji ne razumije bit postojanja, bit zivota! Volio bih vidjeti tebe i tebi slicne, kako bi se ponasali kad bi svevisnji zatrazio od vas ulitimate vjernika da se povedete primjerom i djelom Ibrahimovim!!!
Prikaži sve komentare (279)