Iako nisam simpatizer SDA, iako ih mrzim iz dna duse ruku na srce bio je to dobar covjek, samo okruzen lopovima i ljudima koji su unistili SDA i sve ono sto su rahmetli Alija i on zamislili. Veceras sam gledao kod Senada njegove intervjuje i tacno se vidi koliki je covjek bio, i koliko je imao sabura i strpljenja i za Dodika i Covica i sve njihove probleme, trpio je ako treba godinama samo da bi napravio bar milimetar pomaka kao drzavi BIH. Neka ti je laka bosanska zemlja!
Vlado pa moras kad su ljudi legalno izabrani od svog naroda, sta ces drugo hoces ovako kao Lagumdzija pa da imas blokadu na svim poljima, takva nam je BiH sastavljena i moras pricati i dogovarati i sa kim ne zelis. Mozda se nekad promijeni pa jedna stranka bude mogla upravljati cijelom BIH pa se onda nece moci izvlaciti na ostale. Do tada nam valja ovako, skupa je cijena naseg napretka bilo kakvog!
Slazem se da nema smisla pricati sa takvim ljudima, ali kad je Alija vec potpisao takvu drzavu pod pritiskom Evrope moramo sad koliko toliko pokusati ocuvati jednu nam jedinu drzavu. Ne vidim neki drugi izlaz osim da ta ista Evropa i SDA presjeku jednom ovu patnju i nametnu nam novi ustav bas kao sto su uradili i u Deytonu :/
Prikaži sve komentare (21)