Bošnjački narod mora napustiti poziciju žrtve i okrenuti se budućnosti, dijalogu dogovoru i kompromisu U Dobrovoljačkoj ulici se dogodio zločin Milorada Dodika ne možete zaobići u dijalogu i razgovorima Nema ukidanja RS-a Prudski sporazum je dobar za Bosnu i Hercegovinu Pogodite ko je ovo sve govorio.
Ja pa sta? Sta si htio da hazes? Da se razumjemo ne podnosim SDA i njehovu minder politiku. Naravno ne vidim razloga da se objavlkjuje lijecnicki bilten zaTihioca. i moj otac je bio bolestan pa umro a nije bilo lijecnickog biltena nit konzilija ljekara, jer moj otac nije iz SDA. Dalje SDa je rodila RS pa prema tome nuzno je i ljuljati. Sad sta je tu je usrali su motku svi koji su potpisali Dayton pa to ti je. Zato treba nagraditi sve ove "zasluzne" (bar sa Bosnjacke strane) Sto se tice ukudanja RS bosnajci mogu samo sanjati, a daj boze da se pojavi i treci kakva je klima u svijetu prema Muslimanima, Za ove domace bradonje trbamo prije svega zahvatiti nase dragom Aliji, Mustafi Cericu , , Cengicima , Malom u Alije i naravno cijeloj SDA. Sta se sve napravili od normalnih bosanskih Muslimana.
Žao je i meni čovjeka što je bolestan. Tihić je bio bolešljiv lik. Preživio je oko 60 operacija u svom životu. Zašto je onda toliko volio fotelju :) Još nešto izjava za TV NS 1992 godine: Ako Bosna treba da bude srpska, neka bude srpska. Ni za jednu Bosnu ne vrijedi ginuti, ne vrijedi ljudskog života :)
Prikaži sve komentare (34)