...fakat treba negdje u aziji ili africi ili oboje napraviti ogromne poligone recimo velicine 1000x1000 kilomatara...ono ka država... ...a onda tu staviti 2 tabora koji ce primati pojedince iz cijelog svijeta koji su željni borbe...da se pridruze jednoj od 2-3-4 frakcije... naravno cijeli svijet pod UN-om ce biti pokrovitelj oružja, svih vrsta najsavremenije tehnike...a industrija oružja će ga štancati i svjetska ekonomija ce cvjetati... i tamo ce da se mlate svi željni rata i borbi...ono kao pravi counter-strike uživo...a mediji ce to pratiti... neka vrsta hunger games....jos tu naravno bacati i najgore ološe bandite i kriminalce iz svih država na svijetu...osudjenike na smrt, silovanja, ubistva itd... ovo je jedna vrlo humana i nadasve odlična ideja koja bi služila kao ispušni ventil za cijeli planet!
Ja imam razrađen takav projekat tamo u dijelu Afrike gdje se sastaju Džungla, močvare, pustinja i planine da imaju razne terene na raspolaganju. Mjesto se zove Ilemijski trokut i oko njega se spore tri zemlje: Sudan, Etiopija i Kenija. Neka bude pod upravom UN i služi baš za te svrhe. Tamo bi mogli ići i ratni zločinci.
...to bi bilo genijalno...je.bo svjetsko prvenstvo u fudbalu ili olimpijske igre... ...24 sata na dan, 365 dana u godini borbe sve kroz tv-objektive... a ovamo radi kladionica na svakog pojedinca...ima tabela ljestvica, killboard ko igrica hahaha - u stvari moderna arena za gladijatore to je to :-) ali samo teški ološ bacati narkodilere, ratne zločince itd...i naravno DOBROVOLJCE :-)
Prikaži sve komentare (92)