mamu ti jbm,iskopaj ti cumur,napravi struju a ti gladis muda i pravis specifikaciju radnih mijesta. otcjepljenje tuzle od sarajevskih lopuza,zivjela autonomija!!!!!!
Izgleda da je vama "Tuzlacima" za vasu "bijedu" uvijek krivo Sarajevo. Medjutim, u Tuzli jedino funkcionisu firme koje upravlja Sarajevo, to jeste TE i rudnici. Za poslijeratni neuspjeh je kriva Vlada Tuzlanskog Kantona koja je unistila sve moguce kompanije, kako u kantonu tako i u gradu Tuzli. Nikada necu razumjeti zasto razlog neuspjeha trazite u Sarajevu, kada se zna da su vase firme unistili bivsi premijeri kantona. Doduse, najlakse je optuziti drugog.
Greška,politika u Sarajevu a ne Sarajevo kao grad! Politika da je BH od blazuja do stupske moj jarane.sve kantonalne vlade su obične sarajevske marionete i ono je izravno kumovalo svim lošim privatizacijama u fbh.zašto se ne procesuiraju slučajevi daj mi reci,nego se stalno sve gura pod tepih.eh to ti je još jedan segment ,izravan utjecaj na sudstvo.zelen si ti dug moj još.
Prikaži sve komentare (132)