U drugom svjetskom ratu su se partizani digli i borili protiv švaba gerilskim načinom ratovanja i švabe im nisu mogle ništa. I u ovom zadnjem ratu u BiH gdje god je BiH gerilski ratovala ostvarivala je pobjede. Nažalost Sarajevo nisu deblokirali upravo zato što je bilo izdaja i nije bilo partizanske "Prozor noćas mora pasti", kao i planirano zbog pljačke kako bi se ratni profiteri što više obogatili robom kroz tunel. Pa evo i danas kruže te ratne tunelske pare. Bakir Izetbegović jadan ne zna šta će sa njima. Tako isto i Palestinci. Ja kako znam za sebe priča se o Palestincima i Izraelu. Šta čekaju Palestinci već više od 60 godina.
...ujedinjen muslimanski svijet, predvođen bogatim naftaškim državama, je ozbiljna prijetnja zapadu...zato ih je zapad "lijepo" zavadio, kako izraelskom politikom, tako i među samim muslimanskim nacijama tamo...
prijevremeni.bravo kao dijete sam gledao kako avijoni sa humanitarnom slijeću dan i noć a čokolada petoba, sve je to bila jedna velika pljačka, prije par godina sam na moru upoznao neku cacinu barabu i kune mi se čovjek da kada su god napravili pomak ka deblokadi grada iz predcjedništva je stizala komanda 'vraćaj se nazad' slične mi je priče i stari pričao sa drugih frontova, stiče se dojam da je sve unaprijed dogovoreno zbog pljačke 90 % državne imovine, imalo se šta i pljačkati zato se i ratovalo.
Prikaži sve komentare (142)