Svaka cast curi, ali mogu li i ja dobiti jedan clanak molim vas! I evo mislim da ga vise zasluzujem jer sam ostala tokom cijelog rata u Mostaru, zavrsila osnovnu is srednju skolu, fakultet u americi na stipendiji i vratila se nazad za doktorat koji uskoro zavrsavam. Mogu li pliz pliz pliz pliz dobit clanak!!
Zar je tako tesko vjerovati da se netko htio vratiti unatoc ponudi za posao i nastavak skolovanja? Ne svidjaju mi se ljudi gore, nema meni do Bosanaca i Hercegovaca. I glup ti je komentar, pogotovo stereotipicno dijeljenje Mostara.
Kako ovi mentoli što se odmah jave s pljuvačinom ne shvataju koliko su transparentno zavidni, kako ne razumiju da svi vide u njihovom komentaru samo čistu zavist i jad i neostvarenost u sopstvenom životu, a ne neku realnu kritiku kako to oni vole sebi utripovati.. miki, ja znam da je osobi poput tebe koju više vode impulsi nego mozak teško da se suzdrži da ne kaže nešto kad pročita ovaj komentar od ekv i kad ga to pogodi u sridu iako ga niko nije ni spomenuo, ali pokušaj ipak. Pokušaj bar sad kad znaš kako to izgleda.
Prikaži sve komentare (81)