Tko god misli da je u Hrvatskoj puno bolje nego u BiH ocito je tamo bio samo kao turist ili prolaznik. Ispod povrsine mnogo sta izgleda drugacije. Posljedice Tudjmanovih 200 obitelji i dan danas je okom vidjljiva.
........pa čemu se onda pola bosne i srbije bori rukama i nogama za tuđmanovu putovnicu ............ i nadaju se posla za prljave ustaške kune...
Zato sto svijetla izloga ponekad zaslijepe. Prosjecna hrvatska placa je oko 700 Eura, na nacin racunat kao u Bosni 800 Maraka ;) Da ne pricamo koliko je ljudi bez posla ili sa placama od 2000 kuna sto je oko 250 Eura, ne isplacenim placama mjesecima, korupcijom, a tek dobar posao naci, a da nemas vezu pih... Cijena stana nebeska, hrana, cigarete, prijevoz... Primjer koliko je Hrvatska skuplja, cigarete koje su prije bile 8.5kn, danas su oko 25 kuna sto ti je oko 7 maraka. Rodjena sam zagrebcanka, i otisla sam bas zato sto je tako "dobro" van karijeru i normalniji zivot graditi. Pola mojih skolskih frendova nemaju ni jedan dan staza, na birou su, zive kod roditelja, diplome skupljaju prasinu. Druga polovina jedva spaja kraj sa krajom, ne mogu si priustiti gorivo do Rijeke da odu na jedan dan na more. Preskupo im je!! Ili zive od kartica, kredita. Vecina tako zivi, manjina zivi ok. Nikad nije u Zagrebu bilo vise prosijaka nego sad ! Znam o cemu pricam.
Prikaži sve komentare (84)