Shvatam da većina ljudi gleda na "drugačije" sa podozrenjem. Nisam ni ja imuna na tu slabost (mada se borim s njom), ali nikako ne shvatam da neko namjerno ugrožava tuđi život, radi seksualnog ne/opredjeljenja.. Osim što je krivično djelo, to je i idiotizam.
Da li se bilo ko upita šta predstavlja promovisanje izopačenosti za 'konzervativne siledžije' poput mene? Pišam se i na njihove retardirane sklonosti i na svu yebenu podršku koju dobijaju. Muško u haljini, napućio usne... Ma fkt ba
Baton Mnogo toga što nam se ne dopada doživimo i vidimo tokom našeg života.. Ja mislim da bih sada mogla tri dana da pišem o podlosti, licemjerju, mržnji, nepravdi, plitkosti razmišljanja, nedostatku kulture i ukusa, poltronstvu, populizmu, primitivizmu i svim ostalim društvenim pojavama koje nas guše svaki dan.. Ipak nikome od nas ne pada na pamet da uzmemo zippo upaljač i da zapalimo garderobu persona, koje nam se opravdano ne dopadaju i koje nam za razliku od momka u suknji čine nažao.. Baš me briga šta ko nosi na sebi, dok god mene ne sili na bilo šta i dok me ne ugrožava.. Usput, meni se ne dopadaju ni klinke sa napućenim usnama.. a da ne spominjem plastičarke.. ali njihov mozak i njihovo tijelo je njihova stvar..
Prikaži sve komentare (69)