Svi oni u sjaju uglancanog studija, svjetlima, reflektorima i plastičnim voditeljima, razdraganim novinarima, čisti i našminkani, SEBI priskrbljuju popularnost.Niko ne govori da 17% finansijskih sredstava odmah ide državi .Neki od učesnika nemaju nikakav kredit ni ugled da učestvuju u bilo čemu.Pomoć je ljudska i nesebična samo kada je tiha i osobna , a ne da se sve snima, slika, piše.Pomognuto priglupim novinarima i populističkim medijima.
...zmisli da su u studiju bili @commie, @artemida66, @theostruga, @ ovaj i onaj sa klixa...bi skupli jedno 10 maraka...valjda.
@artemida...nije problem u NJIMA u studiju,problem je u NAMA koji zovemo SAMO RADI onih u studiju...ako ce na ovaj nacin animirati ljude da vise zovu -onda je to pozitivan gest, bitno je samo skupiti sto vise. popratna pojava njihove povecane popularnosti nikom ne skodi. Problem je sto uopste treba ljude animirati da zovnu i daju dvije yebene markice... ocito je da neki ne bi ni nazvali da im se nece xy javiti...e, ako je u tome problem, onda je xy sjeo za telefon i rekao-evo, javicu se, ako je do mene... kuzis... kamo srece da su mogli dovesti statigajaznam mika dzegera, madonu, bijons, p.materinu, samo da ljudi zovu vise... svako pomaze kako zna i moze...Nole fantasticno iskoristava svoju popularnost da pomogne i moze nekom izgledati kao samoporomocija, ali on je time priskrbio bruka para...i super! problem je u onima sto nece da pomognu... sve dok im se ne kaze - haj zovni, javice se xy... problem je u NAMA sto zovemo, ne u NJIMA koji se javljaju, vjeruj...
Prikaži sve komentare (47)